Promotion

Taste Sensations will be present at the “HAS Food Experience” from 30 to 31 January 2018.

Op dinsdag 30 januari 2018 opent HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience. Tijdens deze 10e editie presenteren ruim 200 4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!  

Ruim 200 HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.

(source: HAS Food Experience)

 

 

 

Taste Sensations present at “Proeflokaal Bommelerwaard 2017”

ProefLOKAAL is hét herkennings- en ontmoetingspunt voor alle fijnproevers uit de Bommelerwaard (en kom je van verder, dan ben je ook van harte welkom). In en om ProefLOKAAL wordt samen gegeten, gekookt, geproefd, recepten uitgewisseld. En worden verhalen verteld over de herkomst van ons eten. Samen aan en om tafel.

Om te proeven en ons eten en de verhalen daarachter beter te leren kennen. ProefLOKAAL Bommelerwaard kán een streekmerk worden.

Het probeert in ieder geval een inspirerend zetje te zijn naar een nieuwe, meer lokale, economie.(source: Proeflokaal)

 

 

 

Read more about Proeflokaal Bommelerwaard on the website “Proeflokaal Bommelerwaard