Het proces

Het kweekproces begint met de aankoop van onze grondstoffen, deze worden internationaal aangekocht per product groep. Er is een ruime keuze aan verschillende zaden, wij maken gebruik van wat onze klanten graag willen. Het verkregen zaad wordt afgewogen en ingezet om te zorgen dat het productieproces beter verloopt. Het zaad wordt verdeelt over verschillende productieruimtes waar deze met regelmaat worden bevochtigd.

Met behulp van deze machines wordt het juiste klimaat gecreëerd om het product een optimale groei te bieden dit varieert bij de huidige productlijn van 5 tot 10 dagen. “This is where the magic happens”

Nadat het product de volledige kweektijd heeft doorlopen wordt het product geoogst om daarna gewassen te worden. Als het product gewassen is gaat het richting de koeling alvorens het naar de verpakkingslijn gaat.

Als het product is gewassen kan de volgende stap plaatsvinden in het proces. Door middel van een continue kwaliteitscontrole wordt een constante kwaliteit hoog gehouden. Het verpakken gebeurd in een geklimatiseerde omgeving. De producten worden verpakt in verschillende materialen met een grote variëteit aan verpakkingsmogelijkheden.

Het gehele proces vanaf het moment van kweken tot oogsten, wassen, verpakken en uitleveren past in de productieketen om het product zo vers mogelijk af te leveren bij de gebruiker.