Wie zijn wij?

Taste Sensations is opgericht door een jong en dynamisch team bestaande uit 3 broers met ieder levenslange ervaring in de kiemgroenten en Taugé, van kinds af aan binnen het ouderlijk bedrijf rondgelopen en ervaringen opgedaan bij “Hamu”.  Door hun opgedane ervaringen en bekendheid met de verschillende kweektechnieken en een hoop eigen creativiteit heeft Taste Sensations zich weten te plaatsen in de internationale markt.

Bij Taste Sensations streven we naar het zijn van een flexibele klant gerichte organisatie. Door onze kennis van de markt van kiemgroenten en taugé zijn we ten alle tijden in staat om in te spelen op vraag en aanbod en zodoende nieuwe dingen uit te proberen en innovatief te blijven omtrent productie en levering.

Hoewel Taste Sensations niet de grootste speler is in de markt kenmerken we onszelf door het leveren van kwaliteit en flexibiliteit, door de kleinere schaal zijn we in staat extra aandacht te besteden aan het product dat we afleveren. Dit alles ten goede van de uiteindelijke klant.